PeuterWijs BV
Slotlaan 37
7006 HB Doetinchem
0314 334395
info@peuterwijs.nl

Elk kind heeft talenten!

Jouw kind is uniek en heeft een eigen manier van leven en leren. Bij PeuterWijs gaan we op zoek naar de talenten en interesses van jouw kind. Onze coaches helpen jouw kind hierbij.

Om dit zelf te ontdekken en te ontwikkelen biedt PeuterWijs kinderopvang aan, op geheel eigen wijze!

Hierdoor bouwt je kind aan een sterk fundament voor een later leven vol plezier.

Wil je even
binnen kijken?
Ontdek onze groepen
HomeNieuws

Nieuws

11-03-2019

Airco op de Kleine Ster

Onze  baby/dreumes groep Kleine Ster is voorzien van airconditioning. Kom maar op warme lente en zomer ;-)


10-12-2018

Sinterklaas- en Kersttijd bij PeuterWijs

De afgelopen weken hebben bij PeuterWijs in het teken gestaan van Sinterklaas. Afgelopen donderdagavond heeft een groep coaches samen met een flinke groep ouders PeuterWijs omgetoverd tot een sprookjesachtig kinderdagverblijf in kerstsfeer. Elke groep heeft haar eigen kerstboom (geïmpregneerd uiteraard) en onze kerstcollectie is dit jaar uitgebreid met een lichtgevend rendier die de kinderen elke ochtend bij de entree verwelkomt. 

Op de SuperSter hebben we zelfs een hoek ingericht tot kerststal. Elke dag kunnen alle kinderen komen genieten van deze kerstgezelligheid. 

De komende weken gaan we er weer een gezellige kerstboel van maken!

 


03-12-2018

Zwanger Totaal

Ook in de avonduren is er het hele jaar door van alles te doen bij PeuterWijs. Naast de oudergesprekken die bij ons in de avonduren plaatsvinden, worden er ook diverse cursussen verzorgd zoals KinderEHBO, ouderavonden over kindontwikkeling, keuze van basisschool, time management bij het jonge gezin en Zwanger Totaal. Zwanger Totaal bijvoorbeeld is een groepsprogramma voor zwangere en pas bevallen vrouwen waarbij een bekken oefentherapeut (in ons geval Elke Hubers van Praktijk voor oefentherapie Cesar Doetinchem) de zwangere dames leert hoe te bewegen en te ontspannen tijdens en na een zwangerschap om bekkenklachten te voorkomen of te beperken. Ook vanavond is er weer een Zwanger Totaal avond verzorgd. Wilt u ook meedoen? Stuur ons dan even een berichtje via ons contactformulier. 

 


28-11-2018

Led verlichting

Een paar jaar geleden heeft PeuterWijs de verlichting verduurzaamd naar led-verlichting. Ledverlichting is duurzaam, energiezuinig en geeft geen warmte af. 

Omdat goede verlichting belangrijk is op de groepen is ervoor gekozen om de groepen te voorzien van led-armaturen die een snoezeleffect kunnen afgeven. Geleidelijk wordt de ruimte gevuld met verschillende kleuren. In combinatie met snoezelmuziek kunnen de kinderen heerlijk snoezelen. 

Ook de donkere winterdagen gaan we hier weer maximaal van genieten!

 


27-11-2018

Cursus KinderEhbo

Deze maand is er weer een cursus KinderEhbo verzorgd bij PeuterWijs voor ouders van PeuterWijs. Deze cursus bestrijkt twee avonden waarin uitleg wordt gegeven hoe te handelen in geval van medische nood bij een klein kind. 

De cursus is door de cursisten als erg nuttig ervaren!

 

 


11-07-2018

Een spetterend vader,- en moederdagfeest!

Afgelopen mei en juni hebben de kinderen weer genoten van het vaderdagfeest en het moederdagfeest. Ze werden beiden druk bezocht en hebben bij veel kinderen en hun ouders een lach op hun gezicht bezorgd. Het was hét moment om samen met je kind leuke herinneringen te maken. Ook werden alle kinderen samen met hun mama of papa op de foto gezet. We kijken uit naar volgend jaar!


16-02-2018

De carnavalsweken bij PeuterWijs zijn begonnen!! Alaaaf

De carnavalsweken bij PeuterWijs zijn begonnen!! Alaaaf

Lees meer...
24-03-2017

Ouderavond "Basisscholen Speeddate"

Op donderdag 23 maart 2017 heeft PeuterWijs de ouderavond "Basischolen Speedate" georganiseerd waarbij zes basisscholen de geinteresseerde ouders kennis hebben laten maken met hun school. Het was bijzonder om te ervaren hoe elke school zijn eigen invulling geeft aan het onderwijs! Er is dus ECHT wat te kiezen! Wij bedanken de ouders voor hun komst en de scholen voor de prachtige presentaties!

Lees meer...
09-10-2017

Terugblik op een fantastisch 5 jarige jubileumfeest!

Afgelopen zaterdag 7 oktober was het dan eindelijk zover: ons 5-jarig jubileumfeest in Amphion verzorgt door Warboel!

Na een zorgvuldige voorbereiding van Warboel, Amphion en een gedeelte van ons coachteam was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zover. Het feest kon beginnen! 

Na een spetterend ontvangst van de kinderen werd de zaal van Amphion al snel gevuld met PeuterWijs kinderen, papa's en mama's en oma's en opa's.  Speciaal voor alle kinderen was er in het midden van de zaal ruimte gemaakt zodat ze samen met hun coaches van de groep konden genieten van de prachtige voorstelling van Warboel. De liedjes waren de afgelopen weken al geoefend op de groepen zodat iedereen direct kon meezingen. 

Bij het laatste liedje werden de kinderen zelfs getrakteerd op bellen die vanaf de plafond naar beneden kwamen. 

Het was een prachtig gezicht om de kinderen zo te zien genieten in het mooiste theater van Nederland van de prachtige voorstelling van de heren van Warboel...Sander en Barry; jullie kunnen dit als geen ander!!

 


05-03-2017

PeuterWijs 5-jarig Jubileumfeest bij Amphion

Dit jaar bestaat PeuterWijs alweer 5 jaar!

Deze verjaardag gaan we zaterdag 7 oktober groots vieren bij het mooiste theater van Nederland Amphion!
Alle kinderen van PeuterWijs zijn deze ochtend te gast in de kleine zaal van Amphion en zullen getrakteerd worden op een muzikaal optreden van theaterduo Warboel!!!
Op naar een onvergetelijke ervaring voor alle kinderen.

Deel deze pagina: