PeuterWijs BV
Slotlaan 37
7006 HB Doetinchem
0314 334395
info@peuterwijs.nl

Elk kind heeft talenten!

Jouw kind is uniek en heeft een eigen manier van leven en leren. Bij PeuterWijs gaan we op zoek naar de talenten en interesses van jouw kind. Onze coaches helpen jouw kind hierbij.

Om dit zelf te ontdekken en te ontwikkelen biedt PeuterWijs kinderopvang aan, op geheel eigen wijze!

Hierdoor bouwt je kind aan een sterk fundament voor een later leven vol plezier.

Wil je even
binnen kijken?
Ontdek onze groepen
HomeOver ons › Onze visie

Onze visie

PeuterWijs biedt kinderen de mogelijkheid zich spelenderwijs maximaal te ontwikkelen en daarbij alle talenten te benutten. Dat gebeurt in een stimulerende, uitdagende en steeds wisselende speel/leeromgeving door coaches die dit inhoud en vorm geven.

De kwaliteit van PeuterWijs wordt gewaarborgd door;

  • Ons enthousiaste, voornamelijk HBO-opgeleide, actieve coachteam.
  • Onze coaches hebben een dagelijkse overdracht naar de ouders over de ontwikkeling van het kind met concrete voorbeelden van die dag.
  • De ontwikkeling van de kinderen wordt dagelijks geobserveerd en vastgelegd in ons moderne, volledige en voor PeuterWijs op maat gemaakte kindvolgsysteem OVM. Het systeem is ontwikkeld door het Seminarium voor Orthopedagogiek in Utrecht.
  • Elk kind krijgt een eigen coach toegewezen. Deze coach observeert het kind dagelijks en brengt de ontwikkeling in kaart van het kind in het OVM. Ook houdt de coach met de ouders een gesprek als het kind overgaat naar een andere groep.
  • Als het kind overgaat naar een nieuwe groep, vindt er een overgangsgsprek plaats. Dit gebeurt in de avonduren en niet tijdens de opvanguren. De oude coach gaat in gesprek met de ouders om de ontwikkeling en het welbevinden van het kind te bespreken. Dit gesprek wordt teruggekoppeld naar de nieuwe coach.
  • Een actieve, meedenkende oudercommissie vergadert meerdere keren per jaar over de kwaliteit van PeuterWijs.
  • Het management is dagelijks aanwezig.

 

Deel deze pagina: