PeuterWijs BV
Slotlaan 37
7006 HB Doetinchem
0314 334395
info@peuterwijs.nl

Zoveel te ontdekken

Wij zien het als taak om kinderen te helpen ontwikkelen, zodat het gelukkig en succesvol kan zijn in de 21e eeuw.
Wij willen kinderen helpen hun eigen talenten te leren kennen en te ontdekken.
Wij streven ernaar om kwalitatief goede en verantwoorde kinderopvang te bieden in een liefdevolle, uitdagende en veilige omgeving, zodat kinderen gestimuleerd worden om tot ontwikkeling te komen. Zowel individueel als in groepsverband. Het resultaat is dat kinderen een sterk fundament leggen, stabiel in het leven staan en met plezier leren wanneer zij de basisschool instromen.

Wil je even
binnen kijken?
Ontdek onze groepen
HomeSnel naar › Disclaimer

Disclaimer

PeuterWijs streeft er naar dat alle informatie op de site correct is. De gepubliceerde informatie bindt PeuterWijs echter niet, noch kan PeuterWijs hiervoor aansprakelijk gehouden worden. Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan PeuterWijs zijn verstrekt.

PeuterWijs aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
Onze website bevat links naar websites van anderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze websites.
Niets van deze site mag zonder toestemming van de onderstaande rechthebbende worden overgenomen. Het auteursrecht op deze website berust bij PeuterWijs of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan PeuterWijs.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op via 0314 334395 of via info@peuterwijs.nl

PeuterWijs BV
Slotlaan 37
7006 HB Doetinchem

Deel deze pagina: