PeuterWijs BV
Slotlaan 37
7006 HB Doetinchem
0314 334395
info@peuterwijs.nl

Elk kind heeft talenten!

Jouw kind is uniek en heeft een eigen manier van leven en leren. Bij PeuterWijs gaan we op zoek naar de talenten en interesses van jouw kind. Onze coaches helpen jouw kind hierbij.

Om dit zelf te ontdekken en te ontwikkelen biedt PeuterWijs kinderopvang aan, op geheel eigen wijze!

Hierdoor bouwt je kind aan een sterk fundament voor een later leven vol plezier.

Wil je even
binnen kijken?
Ontdek onze groepen
HomeSnel naar › Disclaimer

Disclaimer

PeuterWijs streeft er naar dat alle informatie op de site correct is. De gepubliceerde informatie bindt PeuterWijs echter niet, noch kan PeuterWijs hiervoor aansprakelijk gehouden worden. Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan PeuterWijs zijn verstrekt.

PeuterWijs aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
Onze website bevat links naar websites van anderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze websites.
Niets van deze site mag zonder toestemming van de onderstaande rechthebbende worden overgenomen. Het auteursrecht op deze website berust bij PeuterWijs of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan PeuterWijs.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op via 0314 334395 of via info@peuterwijs.nl

PeuterWijs BV
Slotlaan 37
7006 HB Doetinchem

Deel deze pagina: